Direkt hin

  

 

Airberlin services: boeken, inchecken, starten

Start u zonder stress! Airberlin biedt talrijke services, om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Web Check-in

U kunt niet alleen snel en gemakkelijk online boeken, maar ook middels het internet inchecken – en dat al 30 uren voor vertrek. Indien u alleen handbagage heeft, dan kunt u op de luchthaven direct naar de pier gaan en toon daar uw zelf uitgeprintte boordkaart. Zo kunt u waardevolle minuten sparen. Als u nog andere bagage heeft, dient u uw uitgeprintte boordkaart bij het Check-in loket te tonen. Bovendien dient u ook hier uw reisbagage op te geven.

meer informatie m.b.t. web Check-in 

 
 

Mobiel inchecken en zitplaats reserveren

Eénvoudig en gemakkelijk kunt u voor uw vlucht inchecken met de Airberlin MMS Check-in en u kunt bovendien uw boordkaart als MMS laten sturen.

meer informatie m.b.t. MMS Check-in


Indien u onderweg nog een zitplaats voor uw Airberlin vlucht wilt reserveren, dan kunt u dit in heel Europa doen middels de SMS-zitplaatsreservering.

meer informatie m.b.t. SMS-zitplaatsreservering

 
 

Quick Check-in op de luchthaven

Heel snel gaat het met de Airberlin Check-in automaten – onafhankelijjk daarvan, of u met óf zonder bagage reist. Op de luchthaven Düsseldorf vindt u de automaten in de parkeergarages én op de verdieping voor vertrek terminal B.

meer informatie m.b.t. Quick Check-in

 
 

Airberlin mobiel

Met de nieuwe mobiele web-site biedt Airberlin vele nuttige services voor onderweg. Middels mobil.airberlin.com kunt u te allen tijde en overal...

  • inchecken
  • informatie inwinnen m.b.t. uw vlucht
  • vluchten boeken
  • comfortabel topbonus & Airberlin comfort benutten

meer informatie m.b.t. de mobiele web-site van Airberlin

 
 

Vooravond Check-in

Natuurlijk kunt u ook heel gemakkelijk aan een Airberlin-loket op de luchthaven inchecken. U kunt dit doen op de dag van vertrek of op de vooravond. Het Late Night Check-in biedt u de mogelijkheid al op de avond voor uw vertrek uw bagage af te geven en de boordkaart in ontvangst te nemen.

Het Late Night Check-in vindt dagelijks plaats van 18:00 – 21:00 uur op de verdieping voor vertrek (bereik terminal C) aan de loketten 251 – 260.

meer informatie m.b.t. Late Night Check-in