Direkt hin

Een nieuw centrum in het noorden van de stad

Attractief en centraal, in direkte nabijheid van de luchthaven Düsseldorf Airport, dát is de „Airport City“.

 

In de laatste tien jaar hebben zich in het noorden van Düsseldorf onder andere op grond van deze voordelen die de betreffende vestigingsplaats met zich mee brengt, enige populaire en hoog gefrequenteerde bureau- en bedrijfsgebouwenlocaties ontwikkeld.
Het moderne Business Park „Airport City“ biedt door zijn centrale ligging, de mogelijkheid tot direkte toegang naar de handelsplaatsen van deze wereld én de direkte nabijheid van de Düsseldorfer binnenstad, als centrum van de op zes na grootste economische regio van de wereld.

 
Optimale verbinding

De „Airport City“ beschikt over de beste verkeerstechnische verbindingen over weg, rails en lucht.

 

Het Business Park koppelt de voordelen van een goed lokaal verkeersnet met die van een internationale verbinding.
Alleen al 70 internationale Airlines verbinden Düsseldorf met de wereld, door dagelijks meer dan 690 starts en landingen naar 175 reisdoelen. Bijna alle distanties kan men van hieruit optimaal overbruggen.

 

De openbare verkeersbedrijven garanderen de beste verkeersverbindingen met de bovengrondse sneltram(S-Bahn) en ondergrondse(U-Bahn) alsook met bussen tussen de „Airport City“ en de binnenstad.

 

 

 
 

Van „luchthaven station“ Düsseldorf bestaan dagelijks 350 treinverbindingen- van bovengrondse sneltram tot ICE; bovendien zijn er dagelijks 55 afvaarten in het „S-Bahn“ station met doel „Flughafen Terminal“. Binnen een uur rijden zijn de steden Keulen en Bonn, het roergebied, Aaken of Münster bereikbaar.