Direkt hin

Airport City – een adres van de bovenste plank met top-locatie
Met het verschijningsbeeld en de architectonische vormgeving van de gebouwen in de “Airport City”, onderstreept de Flughafen Düsseldorf Immobilien GmbH (FDI) haar hoge eisen aan vormgeving en algehele kwaliteit m.b.t. de ontwikkeling van het terrein.
 
Hoge eisen voor een top ambiance

Om aan deze eisen te kunnen voldoen, resulteren de uitgesproken vereisten aan de architectuur van de gebouwen en de vormgeving van het buiten bereik. Deze dienen  de locatie een onverwisselbaar stempel en een duidelijk identificeerbaar „adres“ te geven. De FDI  heeft daarom een vormgevingsleidraad – met informaties en richtlijnen – voor investoren en architekten ontwikkeld, om in overéénstemming met deze grondgedachte haar projekten te realiseren en desalniettemin genoeg ruimte voor de individuele vormgeving van gebouwen en de daartoe behorende vrije grondoppervlaktes mogelijk te maken. Een architectonische diversiteit van de gebouwen is gewenst, om de aantrekkelijkheid van het gebied te onderstrepen.

 

Met deze richtlijnen aan de vormgeving van de percelen, de gebouwen en de infrastructuur wordt een kader geschapen, binnen diens de kwalitatieve ontwikkeling van het Businesspark blijvend gegarandeerd kan worden.