Direkt hin

Züblin 1
De Züblin Development GmbH heeft een grondstuk met een oppervlakte van 4.500 m² gekocht ter bebouwing van buro- en instituutgebouwen. Naast het driepotige bouwwerk is ook de vormgeving m.b.t. de binnen gelegen oppervlaktes van de hoogste kwaliteit en imposant. Het geslaagde werk- en verblijfsoord kenmerkt zich door de modernste klimatiseringstechniek en royaal bemeten buitenoppervlaktes. 
Eind 2006 is men met de bouwwerkzaamheden begonnen; de gereedstelling van het burogebouw ( 5 etages) met een oppervlakte van ongeveer 5.700 m² is in december 2007 gepland. Iedere etage beschikt over twee huureenheden, die naar de individuele behoeften van de huurders onderverdeeld kunnen worden. Bovendien verhogen 106 extra autoparkeerplaatsen het comfort van het gebouw. 

Reeds voor bouwbegin heeft de eerste huurder, het röntgen- &high- tech medischinstituut Radprax, besloten ongeveer 2.200 m² (3. en 4. etage) van de oppervlakte voor lange termijn te huren. Radprax oefend een hoog moderne diagnosekliniek voor bloedsomloop-, vaat- en kankerziekten uit. Züblin voert met andere potentielle huurders onderhandelingen.