Direkt hin

 

Airlebnis Zondag

ReiseSuperMarkt

6 en 7 april 2013

11:00 tot 18:00 uur

10e ReisSuperMarkt op de Düsseldorfer luchthaven

Vakantiesfeer, entertainment en top-acts

Dit jaar viert de luchthaven Düsseldorf met de 10e ReisSuperMarkt een jubileum. Op zaterdag en zondag, 6 en 7 april, presenteren diverse luchtvaartmaatschappijen, touroperators en reisbureaus het thema vakantie in al zijn facetten. Als spil in de hele wereld biedt de luchthaven van de hoofdstad van Noordrijn-Westfalen de ideale platform voor een dergelijke evenement.

Geweldig programma met vele hoogtepunten

Al voor de tiende keer kunnen de bezoekers niet alleen een groot aantal exposanten met verschillende reisaanbiedingen, maar ook een uitgebreid programma met theater en talrijke acties verwachten. Eén van de hoogtepunten tot nu toe was bijvoorbeeld het bezoek van de voormalige Olympiër “Eddy de Eagle”, hij sprong midden in de terminal van een skischans met echte sneeuw. In 2012 konden de bezoekers met de Flying Fox – een 80 meter lange tokkelbaan – dwars door de terminal vliegen. Ook voor de jubileumseditie 2013 is er iets buitengewoons gepland.

 
 

 

 

Air-belevenis weekend voor het hele gezin

Op het podium treden bekende Acts op, die zowel de grote als ook de kleine bezoekers geweldig zullen vinden. Gevarieerde activiteiten voor kinderen om zelf mee te doen, prijsspellen met aantrekkelijke prijzen, gratis rondritten voor bezoekers, gratis toegang naar de bezoekersterrassen en vele andere programmapunten ronden het Air-belevenis weekend af.

 

 

Dankzij een vast parkeertarief kan men de auto in een parkeergarage naar keuze (behalve voor de parkeerplaatsen voor kort parkeren P11 en P12)  voordelig parkeren.

 
Germanys biggest travel agency
Business-hours:
365 days a year

Mei till September
10:00 a.m. - 08:00 p.m.

October till April
10:00 a.m. - 07:00 p.m.