Direkt hin

Conferenties
Vergaderingen
Evenementen

De luchthaven Düsseldorf is een perfekte lokatie voor uw vergaderingen, conferenties of seminarium-evenementen. Dagelijks is hij het trefpunt voor reizende zakenlieden en bezoekers uit de hele wereld. Onze luchthaven beschikt over stations, voor zowel streek- en regionaalvervoer als ook langeafstandsvervoer én een eigen aansluiting aan de autosnelweg, en heeft dáárdoor optimale verkeersaanbindingen.


Vanuit de conferentiezaal gezien, bent u binnen één minuut aan het Check-In-loket en in tien minuten in de Düsseldorfer Altstadt.


Op de luchthaven wordt u alles geboden, wat u benodigd voor een geslaagd evenement. En nog een beetje meer. De vergaderomstandigheden op de luchthaven Düsseldorf Internationaal zijn uniek. U zult enthousiast zijn over het komfort, dienstverlening en het voorzieningenspectrum van onze vier partners:


• Conferenece Airport Düsseldorf
• Sheraton Düsseldorf Airport Hotel
• Maritim Hotel Düsseldorf
Station Airport

Wenst u een blik op het vliegveld, de modernste presentatie-technieken, gastronomie op het hoogste niveau, een vergader- en overnachtingsaanbod uit één hand, óf een evenementenzaal die plaats biedt voor 2.450 personen zodat zelfs de grootste evenementen geen probleem zijn? Bij ons op de luchthaven Düsseldorf geen probleem!


Niet alleen op de luchthaven zelf profiteert u van de korte afstanden. U bevindt zich op de Düsseldorfer Airport midden in het gebeuren. In slechts drie minuten bereikt u het beurs-terrein van Düsseldorf. De regionale trein (S-Bahn) brengt u in slechts tien minuten direkt vanaf de terminal in het centrum én in de "Altstadt", naar de "längste Theke der Welt".

 

News

Bild zum Thema News: Gratis WiFi

Gratis WiFi

Nu staat het WiFi passagiers en bezoekers op de Airport Düsseldorf gratis 30 minuten ter beschikking.

  meer

Vind ik leuk!

Wordt u ook een „vriend“ op Facebook. Meer dan 50.000 fans hebben reeds de „I like“ – knop aangeklikt.

  meer