Direkt hin

 
Düsseldorf Airport Neuws
28.03.2014
Gratis WiFi
Nu staat het WiFi passagiers en bezoekers op de Airport Düsseldorf gratis 30 minuten ter beschikking.

Nu staat het WiFi passagiers en bezoekers op de Airport Düsseldorf gratis 30 minuten ter beschikking.

De luchthaven breidt haar digitale service verder uit en biedt, in samenwerking met Vodafone, haar passagiers en bezoekers een gratis WiFi-toegang aan. Gebruikers kunnen zich voortaan éénvoudig met hun E-mailadres laten registreren en krijgen in ruil daarvoor 30 minuten onbeperkt toegang tot het internet via WiFi. Indien deze tijd niet voldoende is, kunnen de gebruikers de toegang voordelig, vanaf 4 Euro, verlengen.

Alle informatie m.b.t. het thema WiFi op de luchthaven vindt u hier.

 
15.03.2013
Vind ik leuk!
Wordt u ook een „vriend“ op Facebook. Meer dan 50.000 fans hebben reeds de „I like“ – knop aangeklikt.

Op de luchthaven is altijd wat te doen. Op de facebook-site van DUS bent u altijd actueel geinformeerd. Buitengewone vliegtuigen, spannende evenementen, nieuws rondom het vliegen. Wij verheugen ons over iedere nieuwe luchthaven-fan.

 
06.01.2014
Record aan passagiers op DUS
De algemeen directeur van de luchthaven Thomas Schnalke en Andreas Thams, directeur van Commercial SunExpress begroeten de 21-miljoenste passagier.

Voor de familie Nocon uit Wuppertal was de start van de vakantie wel heel bijzonder. Tijdens hun check-in naar Antalya werde ze als jubileum-passagiers verwelkomd en kregen een SunExpress vliegticket, een VIP-behandeling op de Düsseldorfer Airport en een groot boeket bloemen cadeau.

Met de verwachte 21,2 miljoen vertrekkende en aankomende passagiers tot de jaarwisseling, maakten ongeveer twee procent meer mensen dan vorig jaar- en daarmee meer dan ooit – gebruik van de grootste luchthaven van NRW.

.

 


 
23.10.2013
Nieuwe openingstijden van de bezoekersterrassen
Met de start van de winter-vliegdienstregeling op 27 oktober wijzigen ook de openingstijden van de beide bezoekersterrassen.

Het platform op het dak van pier B is tijdens de wintermaanden dagelijks van 10:00 tot 19:00 uur voor bezoek geopend. Het terras op het treinstation is tijdens het koude seizoen altijd op zon- en feestdagen geopend – eveneens van 10:00 tot 19:00 uur.

De nieuwe openingstijden zijn gericht naar het gebruikersgedrag van onze gasten. Op deze manier zorgt de Düsseldorfer luchthaven ervoor dat het aanbod ondanks de toegenomen veiligheidseisen ook in economisch opzicht verder behouden kan blijven.

 
25.09.2013
Police operation at the airport has been finished!
Yesterday's police operation might effect flights at Düsseldorf Airport until wednesday afternoon. For further information, please contact your airline!


 
01.07.2013
A 52 richting Essen gesloten
Wegens bouwwerkzaamheden is de A52 richting Essen tussen het knooppunt Breitscheid en de afrit Essen-Kettwig tot 30 september gesloten.

Wie vanaf de luchthaven richting Roergebied wil rijden, dient met verkeersopstoppingen rekening houden. Wegens werkzaamheden aan de Ruhrtal-brug kunt u tot 30 september alleen vanaf Essen komende richting luchthaven rijden.
De wegomleiding voert vanaf het knooppunt Breitscheid over de A 3 richting Oberhausen en verder over de A 40 richting Essen, omdat de A 52  in rijrichting Essen tussen knooppunt Breitscheid en Essen-Kettwig compleet gesloten wordt.
De organisatie voor bouw, instandhouding en planning van wegen van NRW adviseert, zoveel mogelijk grootschalig om de versperring heen te rijden.

 
19.04.2013
Stakingen bij Lufthansa
Op maandag, 22 april, vallen ook in Düsseldorf vluchten van Lufthansa uit.

Passagiers van Lufthansa moeten op maandag opnieuw ermee rekenen dat vluchten van Lufthansa uitvallen. Het vakbond Verdi heeft Lufthansa-medewerkers opgeroepen, de hele dag in de gehele Bondsrepubliek te staken.  Passagiers worden verzoekt zich vroegtijdig voor de rit naar de luchthaven bij de luchtvaartmmaatschappij over de status van hun vlucht te informeren.

Lufthansa-Website


 
11.04.2013
Skytrax World Airport Awards
Düsseldorf Airport is de beste luchthaven in Europa afgezien van de grote spil-luchthavens.

Bijzondere eer voor de grootste luchthaven van Noordrijn-Westfalen: Düsseldorf Airport werd bij de uitreiking van de gerenomeerde Skytrax World Airport Awards in de categorie „Best Regional Airport“ met de eerste plaats bekroond.  Daarmee is Düsseldorf Airport in dit jaar vanuit het oogpunt van de reizigers bekeken, de beste Europese luchthaven afgezien van de grote intercontinentale spil-luchthavens. Daarnaast landde Düsseldorf Airport in de top vijf van werelds beste luchthavens in de categorie „20 tot 30 miljoen passagiers“ en voor het eerst in de top 30 van alle beoordeelde luchthavens wereldwijd.

 
21.03.2013
Lufthansa strike
On March 21st Lufthansa cancels almost all domestic and european flights between 5 a.m. and 12 p.m.

Due to announced strikes of Lufthansa staff at the airports Frankfurt, Munich, Dusseldorf, Berlin, Hamburg and Cologne as well as several other locations on 21st March 2013 between 5 a.m. and noon Lufthansa will cancel most of its domestic and short haul flights. Long haul flights are expected to operate on time.
More information and list of canceled flights

 
15.03.2013
Opnieuw staking
Op vrjidag het luchtverkeer op luchthaven Düsseldorf kan op grond van een staking van het veiligheidspersoneel gestoord zijn.

De vakorganisatie ver.di heeft hun leden, die werk doen aan de veiligheidscontroles, voor vrijdag, 15 maart, opnieuw opgeroepen tot een staking. Dit leidt tot storingen van het luchtverkeer.

De staking is momenteel gepland van 4:00 tot 24:00 uur. Wij raden alle passagiers daarom aan, al voor de rit naar de luchthaven contact op te nehmen met de hun luchtvaartmaatschappij of reisorganisatie en zich over de status van hun vlucht te informeren.

Luchthavenhotline: 0049 211-421-0